Dit gebeurde vandaag bij de Jumbo!

Wat is er toch allemaal aan de hand met mensen in deze tijd!?
Moest ik daarstraks nog even snel naar de Jumbo en terwijl ik aan de beurt ben laat ik 20 euro vallen… de vrouw voor me pakt het op… dus ik bedankte haar en zei dat ik zo stom was om het te laten vallen..

Zegt ze doodleuk: “de dingen die op de grond liggen, zijn van diegene die ze vinden” en ze draait zich om en loopt weg.
De caissière keek me aan en was, net als ik, stomverbaasd!
Dus ik riep vrij hard: Is dit een grap of zo???
Geef mijn geld terug trut!!
Maar die trut liep al weg, dus ik snel verder met het afrekenen van mijn boodschappen en daarna rende ik achter haar aan tot op de parkeerplaats..ze was al bij de auto
Haar 2 boodschappen tassen stonden op de grond zodat ze de deur open kon maken! Dus ik zette het op een rennen, pakte haar 2 tassen en rende weg, terwijl ik keihard riep: “de dingen die we op de grond vinden, zijn van diegene die ze vinden”!!!!

Ik kwam na een stuk rennen  met die 2 tassen bij mijn auto, behoorlijk nerveus, want normaal zou ik nooit zoiets doen
Ik dacht even kijken wat er in die tassen zit!
En wat ik daar zag was echt bizar!!
Die twee tassen zaten net zo vol met onzin als
het verhaal hierboven!

Heb je gelachen? Deel het dan even..

DEEL DEZE POST: