Het heftig verhaal van een anoniem

Anoniem verhaal over huiselijk geweld

10 jaar gelden heb ik mijn ex leren kennen Na een jaar zijn we gaan samenwonen ik merkte wel na een tijdje dat als hij had gedronken een kwade dronk had maar zocht er niks achter …… Na een jaar of 2 kreeg ik me eerste klap een beste had me oog dik en blauw en kon niet uit huis de eerste week een week of wat verder kreeg ik een goedmakertje we gingen naar Bali omdat hij zoveel spijt had van wat die had gedaan en zo ben ik er ingerold elke keer als ik werd mishandeld maakte hij het goed Heb hem vaak de voordeel van de twijfel geven totdat ik kinderen kreeg opeens dacht ik het gaat goed geen mishandelingen meer totdat mijn de oudste 8/9 maanden was kreeg ik weer een portie klappen en ben ik vertrokken heb aangifte gedaan na een paar weken rust hebben we gepraat en ja ik weet het ….ik trapte er weer in en we gingen het weer proberen en het ging goed weer een kindje erbij ook dat ging goed totdat ik weer een klap kreeg …..oke kan gebeuren dacht ik weer een goedmakertje oke het zal Na een avond stappen van hem bij thuiskomst heeft die me bijna doodgeslagen ik heb 112 gebeld die hebben mij en me kids meegenomen naar een blijf van me lijf huis ergens in het land dar heb ik bijna 10 maand gezeten en toen me eigen huisje gekregen en toen ben ik begonnen om me leven weer langzaam op te pakken en nu een aantal jaren verder kan ik eindelijk zeggen ik voel me goed me kids doen het goed Ja en ik weet ik de signalen die die afgaf had ik moeten zien maar weet je liefde maakt blind Het leven met een narcist is zwaar en dat was het maar ik kan nu zeggen ik leef weer en als ik was gebleven had ik dit niet na kunnen vertellen daar ben ik zeker van dan had ik hier niet meer gezeten dit verhaal te delen met jullie. Ik ben er sterker uitgekomen ook al ben ik niet meer wie ik was ben door alles wel veranderd..

We vroegen haar:

Stel je voor, je krijgt de kans om de jongere versie van jezelf advies te geven…Wat zou jij dan zeggen?

Luister naar je gevoel dat heeft altijd gelijk laat je niet leiden door beloftes ook al geef je daar heel snel aan toe!

 

Heb jij een interessant verhaal?

Een verhaal om andere te inspireren, motiveren of gewoon iets wat je graag kwijt wilt laat het mij dan weten

via Jonathan Pardo Parra