‘Man snijdt celgenoot de keel door en gaat daarna naar afspraak met psychiater’

Een gedetineerde heeft vermoedelijk zijn celgenoot de keel doorgesneden in de Sint-Gillis-gevangenis in Brussel. Het lichaam werd ontdekt toen de gedetineerde na een gesprek met de gevangenispsychiater teruggebracht werd naar zijn cel. Waarschijnlijk doodde hij zijn celgenoot vóór zijn therapiesessie. ,,Het lijkt niet dat de persoon zelfmoord gepleegd heeft.

Het speelde zich af in vleugel D van de gevangenis van Sint-Gillis.
Zijn Nederlandse celgenoot, die ook een psychiatrisch verleden heeft, wachtte in Sint-Gillis op zijn proces wegens diefstal.

Veel details ontbreken nog, het bleek dat de man gehaald werd voor een afspraak met de psychiater en verwerd reageerde.
Toen ze hem erna terug brachten na zijn cel zagen ze andere gedetineerde onder een laken liggen.

De vraag is nu: hoe, wanneer en door wie kwam de gedetineerde om het leven? Het vermoeden bestaat dat de celgenoot hem ombracht vóór hij de cel verliet. Tijdens zijn afwezigheid was de celdeur ook dicht. Volgens mensen die het kunnen weten, is het zo goed als uitgesloten dat het slachtoffer die verwondingen zelf aanbracht. Het parket van Brussel startte gisteren een onderzoek. Vermoedelijk is het moordwapen een mes. Beide gevangenen beschikten op hun cel over gewoon bestek, geen plastic.

Heb jij een interessant verhaal?

Een verhaal om andere te inspireren, motiveren of gewoon iets wat je graag kwijt wilt laat het mij dan weten

via Jonathan Pardo Parra 

Ridouan Taghi opgepakt in Dubai.

16 december 2019|0 Comments

Ridouan Taghi opgepakt in Dubai. Ridouan Taghi, de meest gezochte crimineel in Nederland, is vandaag opgepakt in Dubai. Dit is gebeurd in samenwerking met de Nederlandse politie en het Openbaar Ministerie. De arrestatie [...]

Black Friday Ryanair

29 november 2019|0 Comments

Black Friday Ryanair We love Sales! Dit is je kans om goedkoop te vliegen naar topbestemmingen in Europa en Afrika! Hou je van citytrips? Wat dacht je van een heerlijke City Trip naar [...]