Vrouw rijdt rond in brommobiel met pony als passagier

Een woordvoerder van de Franse politie gaf aan dat in hun beroep vanalles tegenkomt. De agenten hebben een vrouw aangehouden voor een controle omdat ze over een extra pk tot beschikking had. De bijrijder was geen persoon maar een witte pony.

De bestuurster beweerde dat ze de pony gebruikt als therapiedier bij gehandicapte kinderen. Maar omdat ze nog geen rijbewijs heeft, vervoert ze het dier in een brommobiel, waarvoor geen rijbewijs nodig is.

Geen boete
De politieagenten gingen het verhaal van de vrouw na en het klopte. Ze was ook al bezig met haar rijopleiding en daardoor besloten de agenten haar geen boete te geven en mocht ze doorrijden.

Heb jij een interessant verhaal?

Een verhaal om andere te inspireren, motiveren of gewoon iets wat je graag kwijt wilt laat het mij dan weten

via Jonathan Pardo Parra 

Ridouan Taghi opgepakt in Dubai.

16 december 2019|0 Comments

Ridouan Taghi opgepakt in Dubai. Ridouan Taghi, de meest gezochte crimineel in Nederland, is vandaag opgepakt in Dubai. Dit is gebeurd in samenwerking met de Nederlandse politie en het Openbaar Ministerie. De arrestatie [...]

Black Friday Ryanair

29 november 2019|0 Comments

Black Friday Ryanair We love Sales! Dit is je kans om goedkoop te vliegen naar topbestemmingen in Europa en Afrika! Hou je van citytrips? Wat dacht je van een heerlijke City Trip naar [...]